Loveablefashion's Blog

Baju Kurung Pahang kain chiffon is on sale! only rm 85, normal price is rm 129.

Posted on: August 6, 2009

Salam semuaa…

SELAMAT DATANG..

Kami menjual pelbagai jenis pakaian, sbb sekarang ni dah nak raya, so kamu fokus pada jualan baju kurung. skrg ni… kami menjual Baju kurung pahang chiffon. semua pon lawa2 dan cun2.

Kami menggunakan kain chiffon matching, maksudnya, atas tu agak jarang la, dan perlu guna inner utk pakai, tp, utk kain dia x jarang, dan masih menggunakan design yg sama.

Harga untuk baju kurung pahang chiffon ni hanya RM 85. Untuk mendapatkan lebih banyak informasi dan juga tips2 kecantikan, cara-cara memilih baju yang sesuai, cara pakai tudung, cara make up… dan mcm2 lg anda boleh la jenguk2

http://loveablestyle.blogspot.com
Updated Version…

Pengumuman!

Kain yg sebelum ni masih lagi dalam prosses pembuatan, so, di bawah ni ade stok terbaru untuk anda semua, kain ni lebih lembut, cantik, corak lebih mewah… harga untuk baju yg baru ni ialah RM 85 tidak termasuk pos.

SIZE : XS, M CODE : B01 – SOLD BOTH

SIZE : L,M (sold),XS CODE : B02

SIZE : S CODE : B03 (sold)

SIZE : L, S CODE : B04

SIZE : XS CODE : B05 (SOLD)

SIZE : XS CODE : B06

SIZE : S CODE : B07 – sold

SIZE : M CODE : B08 (sold)

SIZE : XL CODE : B09

SIZE : XL CODE : B10

SIZE : M CODE : B11

SIZE : S CODE : B12

SIZE : S CODE : B13

Ukuran baju :

Order & Pembayaran

1. seperti biase, reply pade post, nyatakan code bj yang di pilih beserta contact details anda melalui email atau sms kepada kami.

2. Untuk pembayaran, boleh bank in kan kepada :

Maybank2u
account number : 101057806518
nama : Norzairen samsi

Cimbclick
account number: 01140071583523
nama : khairunnadia kasnan

Setelah pembayaran di buat, segera sms kan nama, no. rujukan, account mana yang anda guna (cimb / maybank), dan alamat.

3. Penghantaran melalui pos laju sahaja dalam tempoh 3-5 hari bekerja. Kami akan memberitahu anda bila penghantaran telah di buat.

4. Kos penghantaran :

Semenanjung : RM 6.00/pasang
Sabah/Sarawak : RM 10.00/pasang

5. Sekiranya nak book baju tu, ia nya sah sehingga 3 hari. Selepas 3 hari, kalau masih x confirm kita akan cancel book tersebut.

Email : loveable.fashion@gmail.com
phone : 017 3858422 / 012 7053583 (Nadia / Zai)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Become Fan

FB.init("c93b8636f95e3f59308e69ca59faeacf");

loveable fashion on Facebook
%d bloggers like this: